Сватбена фотокнига – красив разказ от най-романтичния ви ден

Фотокнигата е красив и лесен начин да подредите и съхраните най-емоционалните и въздействащи моменти от своята сватба. Освен това е оригинален подарък за родителите и кумовете.

Висококачествена ръчно изработена сватбена фотокнига с различни размери и индивидуален дизайн – може да получите като услуга от Фотоколектив (сватбен фотограф Иван Чохаджиев и сватбен фотограф Николай Колев). 

Прегледайте цените според избраните размери и брой страници. Вижте и още реализирани проекти на разгъви (2 страници) от нашите сватбени фотокниги в галерия➡️ТУК.

сватбена фотокнига

Нашите младоженци имат възможност сами да изберат детайлите на своята сватбена фотокнига, за да ѝ придадат желаните уникалност и стил.

сватбена фоткнига

Книгите могат да варират в размер, брой страници и снимки, вид и цвят на кожата, дизайн според вкуса и избора на младоженците.

Размер

Размерът на сватбените фотокниги е от 20×20см до 40×40 см. Досега нашите младоженци се спират най-често на размер 30×30. Той е достатъчен, за да покаже снимките по въздействащ начин, без да е прекалено скъп.

Брой страници

Броят страници на фотокнигата зависи от избрания размер. Например, ако изберете размер 30x30 – страниците могат да са минимално 30, а максимално – 60 на брой.

Дизайн и избор на снимки

Снимките, включени във фотокнигата, може да са от 15 до 200. Оптималният брой фотографии е 110 – това позволява да се разкаже историята на сватбения ден в разчупен дизайн. Снимките не са прекалено много, така че да не стоят претрупано, има и възможност да се откроят ключови моменти.

Нашите младоженци могат сами да изберат снимките за сватбената фотокнига, след като обсъдим цялостната концепция за визията на албума.

След като изберат снимките, младоженците получават електронен вариант на сватбената книга. При желание от тяхна страна, някои снимки може да се сменят, възможни са и промени в дизайна и броя на снимките.

Ако младоженците желаят, ние можем да изберем снимките вместо тях и да им покажем електронен вариант на фотокнигата за предварително одобрение.

Корицата

И тук имате възможност за избор. Може да заложите на дизайн с цяла фотография на корицата и на гърба. Друг вариант е снимката да бъде вградена в „прозорец“ на корицата.  

Корицата може да е само кожена или пък върху нея да са гравирани или вградени вашите имена. 

При гърба на фотокнигата също имате подобен избор.

Съхранение

Ако желаете, може да поръчате и куфар за съхранение на своята сватбена фотокнига. По този начин албумът е защитен и лесно се пренася. Ако решите да направите подарък на ваши близки, куфарът е подходящ вариант за изпращане в друг град от страната или в чужбина.

Подарък

Ако решите да зарадвате роднини и приятели (например родителите и кумовете) с подарък фотокнига с най-интересните моменти от сватбеното тържество, получавате отстъпка от цената.

Ако поръчате една фотокнига, всяка следваща със същия дизайн, независимо от размера, е с отстъпка от 50 лв.

***

Разбира се, може да поръчате фотокнига и за всеки друг ваш специален повод – например рожден ден, юбилей, фирмено парти, абитуриентски бал, годежна фотосесия.

*

Изработваме и фотокниги със снимки, заснети от други фотографи, но само ако са в подходящ размер и качество за целта.

***

Ще се радваме да се свържете с нас за да обсъдим всички подробности за вашия специален сватбен фотоалбум.

Разгледайте още от нашите сватбени снимки в ПОРТФОЛИО, а още статии прочетете в нашия сватбен ЖУРНАЛ.

Снимки и дизайн: Фотоколектив