Изборът на ресторант за сватба – предизвикателство за всяка булка

Подготовката на мечтаната сватба преминава през няколко важни етапа. Съществено място в нея безспорно заема изборът на добър ресторант, в който да се проведе самото сватбено тържество. Ние вярваме, че всяка двойка има своите критерии, по които да направи възможно най-добрият избор, в зависимост от броя на гостите, свободните места за конкретната дата или планирания бюджет, но няколко безплатни съвета, през погледна на сватбения фотограф, никога не са излишни.

 

  1. Възможност за изнесен ритуал

Повлиян от западните тенденции и романтичните жанрове в киното през последните няколко години изборът на много булки се спира върху изнесения ритуал, който се превръща във все по-често срещана практика. Той не просто улеснява младоженците и техните гости от логистична гледна точка, но и в много отношения облекчава натоварения график в сватбения ден.

Да си кажем „Да“ под открито небе.

Какво по-хубаво от това да съберем най-близките си хора и да се вречем във вечна обич, обагрени от лъчите на слънцето. Горещо ви препоръчваме в това отношение Приказната ГрадинаЕдно вълшебно място в покрайнините на София, което предполага удобството и уникалната възможност да се потопите в истинска лятна приказка.

изнесен ритуал от Приказната градина

Изнесен ритуал от сватбата на Биси и Цеци

Изнесен ритуал от приказната градина

 

  1. Осветлението

Който и сватбен фотограф да попитате, най-важното нещо е светлината. Ние не правим изключение, разбира се. Замислете се каква голяма част, като време, от вашия мечтан празник преминава в пространството на избрания от вас ресторант. А сега си представете как недостатъчната налична светлина или твърде натрапчивото допълнително осветление би повлияло негативно върху вашите сватбени снимки. Професионалистите от Вила Екатерина успешно решават  двете невъзможни задачи – модерен светлинен фон и достатъчно източници на светлина, което съчетано с подходящ избор на арт обективи, прави крайния резултат зашеметяващ.

Осветлението на Вила Екатерина

 

Работа със светлината на Вила Екатерина

Амбиентно осветление от Приказната градина

 

  1. Възможност за художествена фотосесия

Да се оптимизира сватбеният график е предизвикателство за много булки. Художествената сватбена фотосесия в рамките на самия сватбен ден обаче често остава на втори план за сметка на други важни ритуали и снимки с роднини и приятели. За нас обаче тя е важна, защото ни помага да изпълним мисията си на сватбени романтици и да запечатаме онзи най-чист и съкровен момент от любовта между двама души.

Най-лесното решение, за да не ощетявате себе си от този красив спомен, е да изберете място, което да ви позволи да осъществите самата фотосесия, без да се налага да пътувате допълнително до избрана локация и да губите ценно време. Ако избраният ресторант е с красива прилежаща градина или е част от комплекс, който да предполага сватбена фотосесия на открито, това би улеснило сватбената ви организаиция. Нашият безспорен фаворит като място в това отношение е Голф Равно Поле. С радост ви показваме малка част от красивите ни сватбени фотосесии, които имахме честта да заснемем през изминалия сезон.

Снимки от градината на Голф клуб Равно поле

Черно-бял кадър от градината на Голф Равно поле

Възможност за фотосесия до самия ресторант

Голф Равно поле при залез

 

  1.    Интериор

Сватбената украса е онзи важен и сплотяващ елемент, който придава  завършеност и единност на едно сватбено тържество. Дизайнът и флоралните детайли оставяме на професионалистите и на сватбените агенции, но имайте предвид, че колкото и висок бюджет да отделите за украса, цветя и допълнителна аранжировка, ако мястото, което сте избрали, не хармонира като интериор с вашите идеи, трудно ще получите максимална удовлетвореност. Това най-вече ще проличи на вашите сватбени снимки. Нашето предложение за стилен интериор е Резиденция Тера. Балната зала, която предлага безупречното съвършенство на изчистения детайл е отличен избор, който ще ви позволи да реализирате всяка от идеите си.

 

Интериорен кадър от резиденция Тера

Светлината в резиденция тера

всички отпиват от чашите